afkicken van je telefoonverslaving
Productiviteit

Afkicken van je telefoonverslaving!

Ik! verslaafd aan mijn telefoon! Nee, hoor ik kan hem zo wegleggen. Komt je dit bekend voor? Vaak had ik het voornemen om minder op mijn telefoon te kijken en toch had ik altijd weer een excuus. Ik moet dit nog even opzoeken, nog even dat noteren, even mijn agenda controleren. Voor dat ik het wist zat ik weer uren op mijn telefoon te turen naar grappige kittenvideo’s.

Deze printable gaat je precies daarmee helpen. Leeg je telefoon op het plaatje neer en noteer, telkens als je je telefoon wilt pakken, op papier wat je wilde opzoeken of bekijken. Zo heb je geen last van onnodige lange onderbrekingen, je vergeet niks en het einde van de dag mag je alsnog alles opzoeken. Wedden dat meer dan de helft dan al niet meer interessant is! Go productiviteit!

Download Gratis A4 Printable ‘Af van je telefoonverslaving’-

Geef een reactie